Logo Eendraghtshof

Home

Centraal in Hellevoetsluis maar toch een dorpskarakter, dat is Eendraghtshof!

Verkoop van start

Woensdag 17 april 2024 is de verkoop van de eerste 6 kavels gestart. 

Inmiddels heeft de loting voor de eerste 6 kavels plaatsgevonden. U kunt zich momenteel niet aanmelden voor een van deze kavels. Heeft u interesse voor kavel 24 t/m 29 dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de reservelijst. Indien één van de 6 kavels weer beschikbaar komt bellen we als eerste de geïnteresseerden op de reservelijst. Aanmelden voor de reservelijst kan via makelaar Kolpa van der Hoek oostvoorne@kolpavanderhoek.nl

Wanneer de volgende fase kavels in verkoop gaat is nog niet bekend. Houd deze website, Facebook of Instagram in de gaten voor informatie hierover. 

Over Eendraghtshof

Eendraghtshof is de volgende ontwikkeling in de gebiedsontwikkeling Stadsdorp 3223 in Hellevoetsluis. Stadsdorp 3223 bestaat uit meerdere woningbouwprojecten. Ook bevinden zich hier een nieuw sportcomplex met zwembad de Eendr8, en Kindcentrum De Samenstroom.

In Eendraghtshof komen (in fasen) 29 vrije kavels te koop om uw droomhuis te kunnen bouwen. Bent u al wat ouder? Ook zal er een seniorenhof worden ontwikkeld.

De woonbuurt Eendraghtshof wordt ontwikkeld op de plek waar voorheen het oude zwembad De Eendraght stond, en waar twee basisscholen en een kinderdagverblijf gelegen waren. Deze zijn nieuw gebouwd en vlakbij te vinden. Ondanks de centrale ligging is er veel aandacht voor ruimte, kwaliteit en groen in de buurt.

Ontwerp woning

Blijf op de hoogte

meld je aan voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief