Het stedenbouwkundig plan voor de wijk Eendraghtshof bestaat uit 29 vrije kavels die verdeeld over fases worden verkocht.

Wat heeft Eendraghtshof te bieden

 • Een variatie aan kavels. Zowel in grootte, als in ligging.
 • De oppervlaktes van de kavels liggen tussen de 310 m2 en 645 m2.
 • Veel kavels grenzen aan de groenstrook (park) die midden in de wijk wordt gerealiseerd.
 • Voldoende fietspaden en ontsluitingswegen.
 • Ruimte voor parkeren op eigen grond en voor bezoekers is er parkeren vlakbij.
 • Mogelijkheid voor het zelf realiseren van 2 onder 1 kap woningen op een vrije kavel (deze worden in een latere fase aangeboden). Hier bouwt u dus als het ware samen met uw buren uw toekomstige woning.
Plankaart voor de kavels

De eerste zes kavels

 • Waarvan vijf kavels een afmeting hebben van 435 m² en één kavel een afmeting heeft van 490 m². 
 • Allen een achtertuin hebben op het zuiden.
 • Sluiten aan op de bestaande, leuke en gezellige buurt. Deze bestaande wijk rondom Eendraghtshof (zoals de straten Vlinderslag, Schoolslag, Wisselslag, Handbalpad en Hockeypad) krijgt een buurtaanpak. De buurt wordt opgeknapt, krijgt extra groen, voldoende parkeren en wordt meer klimaatbestendig gemaakt.
   
Plattegrond van de eerste 6 kavels

Bekijk de kavels en de kavelpaspoorten

Hieronder kunt u via onze online module de kavels op de kaart bekijken. Vervolgens kunt u per kavel de informatie en het kavelpaspoort bekijken. De verkoopprijs staat ook per kavel weergegeven.

De kavels hebben de volgende status:

 • Beschikbaar: de kavel is beschikbaar voor verkoop. U kunt uw interesse kenbaar maken via een aanmeldformulier. 
 • Gereserveerd: geïnteresseerden zijn ingeloot voor de kavel en doorlopen de selectieprocedure.
 • Verkocht: de selectieprocedure is met succes doorlopen en de verkoopovereenkomst is getekend.  

De beeldvullende versie bekijkt u in een apart tabblad
 

Uitstraling van de woningen

Hoe de woningen eruit komen te zien is aan de kopers van de vrije kavels. Wel zijn hieraan voorwaarden verbonden. De voorwaarden over de uitstraling van de woningen zijn opgenomen in het Beeldkwaliteitsplan en de Handvatten voor de architect, beide onderdeel van het bestemmingsplan.

Er moet sprake zijn van een dorps karakter met een moderne uitstraling. Woningen worden ontworpen door een geregistreerd architect. De bouwhoogte is maximaal twee lagen met een plat dak of twee lagen met een kap. Het bouwen van éénlaagse levensloopbestendige bungalows eventueel met een kleine opbouw is ook toegestaan.

Voorbeeld woning

Bloeiende invulling

In Eendraghtshof wordt een ruim en groen beeld gewenst. De privétuinen bestaan voor minimaal 50% uit gras en/of planten. Voor- en zijtuinen die grenzen aan het openbaar gebied krijgen achter de haag een groene, bloeiende invulling. Ook wordt in iedere tuin een fruitboom aangeplant. Op alle garages en bergingen met een plat dak moet een sedumdak worden toegepast. Op de kavel moeten ook verblijfsplaatsen gerealiseerd worden voor vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen.

Hiernaast zie je een afbeelding van hoe een woning eruit zou kunnen zien.