Gemeente Voorne aan Zee verkoopt de vrije kavels in de nieuwe woonbuurt Eendraghtshof. Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs gaat zorgen voor het verstrekken van de verkoopinformatie. 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een kavel? Dan kunt u contact opnemen met Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs.

Wie is Kolpa van der Hoek?

Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs is een deskundig, persoonlijk en slagvaardig makelaarskantoor. In april 2020 is Kolpa van der Hoek Makelaars Taxateurs ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten. In 2022 is het werkgebied uitgebreid met het bekende kantoor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars.

In 2023 zijn ook Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij binnen het netwerk opgenomen. Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rondom Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, regio Haaglanden, regio Gouda en Zuidplas. Met deze samenwerking kunnen zij hun klanten nog beter bedienen op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties.